Gouden driehoek

De gouden driehoek (Bergkristal, Amethist & Rozenkwarts) is een mooie combinatie waarbij elke steen zich energetisch met elkaar verbindt en versterkt. De gouden driehoek zuivert de energie in ruimtes en brengt balans en harmonie in de ruimte.
Gouden Driehoek Kogelarmband - 4 mm
€8,95
Prachtige Gouden Driehoek Kogelarmband met een doorsnede van 4 mm. Met deze armband heb je altijd de harmonieuze en liefdevolle energie van Bergkristal, Rozenkwarts en Amethist bij je. Zuivert energiestromingen en brengt balans en harmonie.Lees meer
Gouden Driehoek Kogelarmband - 6 mm
€8,95
Prachtige Gouden Driehoek Kogelarmband met een doorsnede van 6 mm. Met deze armband heb je altijd de harmonieuze en liefdevolle energie van Bergkristal, Rozenkwarts en Amethist bij je. Zuivert energiestromingen en brengt balans en harmonie.Lees meer
Gouden Driehoek Kogelarmband - 8 mm
€9,95
Prachtige Gouden Driehoek Kogelarmband met een doorsnede van 8 mm. Met deze armband heb je altijd de harmonieuze en liefdevolle energie van Bergkristal, Rozenkwarts en Amethist bij je. Zuivert energiestromingen en brengt balans en harmonie.Lees meer
Gouden Driehoek Split Setje - XXS - in flesjes met kurk
€16,95
Mooie Gouden Driehoek van Bergkristal, Rozenkwarts en Amethist Split XXS in glazen flesjes met kurk. De Gouden Driehoek kenmerkt zich door de harmonieuze en liefdevolle energie van de drie stenen samen.Lees meer
Gouden Driehoek Kaarsenset
€27,95
Mooie Gouden Driehoek Kaarsenset van Bergkristal, Rozenkwarts en Amethist Split. De kaarsen zijn hand gegoten door Kristalmeester. Gemaakt van biologisch afbreekbare soja wax en voorzien van een heerlijke verfrissende natuurlijke ambient geur.Lees meer
Gouden Driehoek Kaarsenset

Gouden Driehoek

De Gouden Driehoek is een krachtige combinatie van drie edelstenen: Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal. Deze drie stenen worden samengebracht om harmonie, balans en positieve energie te bevorderen. Bij Kristalmeester vind je een prachtige collectie van Gouden Driehoek sets die je kunnen helpen om een vredige sfeer te creëren. 

De kracht van de Gouden Driehoek 

Elke edelsteen in de Gouden Driehoek heeft zijn unieke eigenschappen en energie. Bergkristal staat bekend om zijn helderheid en zuiverende kracht. Het versterkt de energie van andere stenen en bevordert helder denken. Amethist heeft kalmerende eigenschappen en helpt bij stressvermindering en spirituele groei. Rozenkwarts is de steen van de liefde en harmonie, en bevordert vrede en positieve relaties. 

Samen vormen deze drie stenen de Gouden Driehoek, die een krachtige synergie creëert. Plaats de stenen in je huis of draag de stenen bij je in de vorm van edelsteensieraden om een energetisch evenwicht te bevorderen en negatieve energie te transformeren. 

Prachtige armbanden, split set of kaarsenset 

Ontdek ons gevarieerde aanbod van prachtige edelstenen en spirituele items. Onze collectie omvat gouden driehoek armbanden met edelstenen in verschillende formaten: 4, 6 en 8 mm doorsnede. Elke kraal is zorgvuldig geselecteerd voor zijn energetische waarde. Voor een veelzijdige keuze bieden we ook de Gouden driehoek split set aan, bestaande uit drie charmante flesjes met kurk, elk gevuld met unieke edelstenen. Deze set is ideaal voor liefhebbers van kristallen energie. Daarnaast hebben we de betoverende Gouden Driehoek kaarsenset, die een sfeervolle ambiance creëert met zijn kalmerende energie en heerlijke geur. 

De Gouden Driehoek bestellen bij Kristalmeester 

Bij Kristalmeester vind je een diverse collectie van Gouden Driehoek sets, zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige edelstenen. Of je nu op zoek bent naar een set voor jezelf of als cadeau voor een geliefde, de magische Gouden Driehoek is een waardevolle aanvulling. Ervaar de positieve energie van deze bijzondere combinatie en bestel vandaag nog bij Kristalmeester. 

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.