Amethist kettingen

De Amethist kettingen zijn al jarenlang een populair accessoire. Amethist stimuleert spirituele groei en geeft innerlijke rust. Heerlijke steen om bijvoorbeeld mee te mediteren.
Amethist facet geslepen ketting - 45 cm
€39,95
Mooie Amethist ketting facet geslepen. Deze mooie Amethist ketting heeft een lengte van ongeveer 45 cm en een 925 Sterling zilver slotje. Amethist heeft een prachtige diep spirituele energie en is een sterk helende steen.Lees meer
Amethist Kogelketting - 45 cm
€19,95
Mooie Amethist ketting met 8 mm kogels. Deze mooie Amethist ketting heeft een lengte van ongeveer 45 cm en een zilverkleurig slotje. Amethist is een diep spirituele steen en heeft een ontspannende werking. Geeft spiritueel inzicht.Lees meer
Amethist Kogelketting - 45 cm
Amethist Splitketting - 60 cm
€11,50
Mooie Amethist Splitketting. Deze mooie Amethist ketting heeft een lengte van ongeveer 60 cm en een zilverkleurig slotje. Amethist is een diep spirituele steen en heeft een ontspannende werking. Geeft spiritueel inzicht.Lees meer
Amethist Splitketting - 60 cm
Amethist Splitketting - 90 cm
€13,50
Mooie Amethist Splitketting. Deze mooie Amethist ketting heeft een lengte van ongeveer 90 cm. Amethist is een diep spirituele steen en heeft een ontspannende werking. Geeft spiritueel inzicht.Lees meer
Amethist Splitketting - 90 cm

Amethist ketting

Door de diep paarse tinten zijn Amethist kettingen al jarenlang een populair accessoire. De edelstenen die in de ketting zijn verwerkt, verschillen van uiterlijk. Sommige van de edelstenen zijn ruw, terwijl andere zorgvuldig geslepen zijn. Er zijn twee chakra’s die in verbinding staan met Amethist kettingen: het Voorhoofdchakra en de Kruinchakra. Iedere ketting heeft een prachtige uitstraling, maar kan ook nog eens heel veel voor je betekenen. 

Werking van Amethist kettingen

Amethist kettingen staan bekend om hun krachtige werking. De Amethist die is verwerkt in de kettingen stimuleert spirituele groei en creëert verbondenheid. Bovendien leidt het dragen van een Amethist ketting tot een hoger bewustzijn van de dingen die zich in je omgeving afspelen. Tegelijkertijd kun je helder denken, waardoor je innerlijke rust toeneemt. Onze kettingen vormen een perfect hulpmiddel voor meditatie en brengen je leven weer in balans. 

Kogel-, split- of geslepen ketting

Ontdek ons diverse aanbod aan Amethist kettingen, waaronder de verfijnde Amethist facet geslepen ketting, stralend door zorgvuldig geslepen stenen die het licht vangen. De kogelketting straalt subtiliteit uit met de ronde Amethist kralen. Voor een meer natuurlijke uitstraling bieden we de splitketting van 60 cm en de splitketting van 90 cm, waar ruwe stukjes Amethist de aandacht trekken. Elk ontwerp biedt een unieke charme en biedt een scala aan opties, zodat je jouw eigen stijl en voorkeur kunt vinden.

Amethist kettingen bij Kristalmeester

Ontdek de betoverende Amethist kettingen in ons assortiment. Naast kettingen hebben we een breed assortiment aan andere edelsteensieraden zoals Amethist oorbellen en Amethist armbanden. Voor persoonlijk advies of vragen staan we klaar om te helpen. Neem gerust contact met ons op en laat ons je begeleiden naar de perfecte keuze die bij jou past. Bestel vandaag nog en voeg een nieuw item toe aan je sieradencollectie met onze prachtige Amethist kettingen!

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.