Lapis Lazuli Kettingen

Lapis Lazuli is een veelzijdige steen die de eigen wil en intuïtie versterkt. Lapis Lazuli zet je aan tot handelen en geeft je inzicht in jezelf. Zorgt ervoor dat je meer durft te leven vanuit je eigen authenticiteit.
Lapis Lazuli facet geslepen ketting - 45 cm
€39,95
Mooie Lapis Lazuli facet geslepen ketting. Deze mooie Lapis Lazuli ketting heeft een lengte van ongeveer 45 cm en een 925 Sterling zilver slotje. Lapis Lazuli is een zeer veelzijdige en diep spirituele steen die inzicht geeft in jezelf.Lees meer

Lapis Lazuli kettingen

Bij Kristalmeester bieden we een prachtige ketting van Lapis Lazuli aan, met een diep koningsblauwe kleur. Deze Lapis Lazuli facet geslepen ketting straalt elegantie uit en is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar zowel schoonheid als spirituele betekenis. Lapis Lazuli staat bekend om zijn helende eigenschappen en wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn mystieke uitstraling. Met onze zorgvuldig vervaardigde ketting brengen we de tijdloze allure van deze edelsteen naar voren.

Wat is de kracht van een Lapis Lazuli ketting?

De kracht van de Lapis Lazuli ketting ligt in zijn vermogen om zowel het fysieke als het spirituele welzijn te bevorderen. Deze prachtige steen staat bekend om zijn vermogen om innerlijke rust en helderheid te bevorderen, waardoor hij uitstekend is voor meditatie en zelfreflectie. Daarnaast wordt de Lapis Lazuli ketting vaak geassocieerd met het stimuleren van intuïtie, waardoor het mensen kan helpen hun innerlijke wijsheid en spirituele groei te versterken. De ketting symboliseert ook de kracht van communicatie en zelfexpressie, en moedigt het aan tot waarheid en authenticiteit.

Waar kan een Lapis Lazuli ketting niet tegen?

Hoewel de Lapis Lazuli ketting een krachtige bondgenoot is voor innerlijke balans en spirituele groei, is het belangrijk om te onthouden dat deze steen niet goed tegen water kan. Water kan de steen aantasten en de natuurlijke glans en kleur ervan verminderen. Om de schoonheid en energie van de Lapis Lazuli ketting te behouden, is het raadzaam om contact met water te vermijden en deze op een droge plaats te bewaren.

Bij welke chakra’s past deze ketting?

De Lapis Lazuli ketting vormt een mooie verbinding met zowel het Voorhoofdchakra als het Kruinchakra, waardoor het een krachtig instrument is voor spirituele ontwikkeling en intuïtieve groei. Door zijn kleur stimuleert Lapis Lazuli het Voorhoofdchakra, ook wel bekend als het Derde Oog, en bevordert het helder denken, intuïtie en inzicht. Tegelijkertijd opent deze edelsteen het Kruinchakra, waardoor spirituele verbinding en verlichting worden vergemakkelijkt. Met de Lapis Lazuli ketting kunnen we onze innerlijke wijsheid verkennen en ons verbinden met hogere bewustzijnsniveaus, waardoor we een dieper begrip van onszelf en de wereld om ons heen kunnen bereiken.

Lapis Lazuli ketting kopen bij Kristalmeester

Bij Kristalmeester is de Lapis Lazuli ketting gemakkelijk verkrijgbaar, waardoor iedereen kan genieten van zijn spirituele voordelen. Voor vragen over deze ketting, andere edelsteensieraden of edelstenen staan we altijd klaar om te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of advies. Ontdek vandaag nog de schoonheid van de Lapis Lazuli ketting bij Kristalmeester!

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.