Mijn persoonlijke ervaring met Labradoriet

Mijn persoonlijke ervaring met Labradoriet

 

Misschien wel eens leuk om één van mijn eigen ervaringen te delen met mijn favoriete steen, de Labradoriet. Het is een van de mooiste en veelzijdigste stenen en de Labradoriet heeft voor mij heel erg veel betekent in een periode dat het niet best met me ging. 

 

Ik had een top baan, vloog de hele wereld rond en leefde het snelle leven. Daarnaast was ik ook vader van vier dochters en deze rollercoaster was al een aantal jaren aan de gang. Ik werkte onder grote druk en falen was eigenlijk geen optie in de bedrijfscultuur. Ik had langzaam aan mijn hele leven ingericht om mijn werk heen. Door de enorme werkdruk en lange dagen ploeteren raakte ik iets heel belangrijks kwijt. Het contact en gevoel met mezelf en mijn familie. Ik zat hele dagen in mijn hoofd en voelde de dagen door mijn vingers glippen. Langzaam aan ging het bergafwaarts met mij. 

 

Mijn chronische hoofdpijn had ik intussen geaccepteerd en mijn klotsende oksels waren gewoon een vervelende bijkomstigheid. Intussen was ik wel in contact gekomen met een natuurgeneeskundig therapeute en ik vertelde dat ik enorm opzag tegen een aanstaande grote conferentie in Chicago. Tijdens deze conferentie zou ik vier dagen lang mensen uit de industrie te woord moeten staan. Ik kon het nog niet over mijn hart verkrijgen om deze trip af te zeggen maar zag er als een berg tegenop.

 

De geluiden, het licht en de energie van mensen voelde ik de laatste tijd enorm versterkt binnenkomen en mijn hoofd zat heel snel vol. Ik voelde me dan ver verwijderd van alles en iedereen, alsof mijn lichaam en geest zich uit bescherming op slot zette. Mijn therapeute gaf me een Labradoriet steen en deze moest ik tijdens de conferentie maar eens bij me dragen. 

 

Ik had meteen een goede klik met de steen. Ik kon het nog niet zo goed plaatsen maar ik voelde me echt fijner met de Labradoriet in mijn zak. Al snel nam ik de steen overal mee naar toe. Op de conferentie in Chicago kwamen ruim 35.000 mensen en dat doet heel erg veel met je energie. Ondanks de enorme drukte voelde ik me steviger op mijn voeten staan, meer geaard. Ik merkte ook dat ik een gezonde afstand kon nemen tot mensen met wie ik sprak en voelde me aanzienlijk minder leeggezogen worden tijdens de soms intensieve gesprekken. 

 

Na de lange dag presenteren en intensieve gesprekken zocht ik in de avond vaak de rust op in mijn hotelkamer. Ik vond het fijn om me even af te zonderen. Mijn Labradoriet bleef dicht bij me en in stilte en rust voelde ik de steen nog beter. Ik voelde duidelijk de energie in mijn lichaam wervelen en ook dat deze naar de aarde ging. Ik voelde als het ware dat de steen mijn lichaam en energie scande en ervoer een heerlijke tinteling in mijn buik en bij de kruin van mijn hoofd. Prikkels kwamen minder hard binnen en de steen gaf me een zekere mate van rust en geborgenheid. 

 

Ik heb de Labradoriet de hele conferentie bij me gehad en ben er van overtuigd dat zonder Labradoriet deze conferentie heel anders zou zijn verlopen. Natuurlijk is zo'n conferentie intensief en ben je moe aan het einde van de week maar ik was niet leeggezogen en uitgeput en ik had ook geen paniekaanval gehad. Iets waar ik erg bang voor was dat dit zou gaan gebeuren. Aan het einde van de week was de Labradoriet wel helemaal gebarsten. Het was tijd om deze fantastische steen te bedanken en los te laten. Ik heb hem teruggeven aan de aarde maar vanaf deze conferentie heb ik altijd een Labradoriet binnen handbereik. 

 

De zoektocht ging door... 

 

Martijn 

 

Geïnteresseerd geraakt in Labradoriet? Klik hier

Reacties

  1. Martijn Antonius Martijn Antonius

    Beste Pim, ja het is zeker bijzonder dat moeder aarde zoiets kan voortbrengen. En verzonnen is het zeker niet. Ik zat meer in mijn hoofd dan ik zou willen vanwege mijn toenmalige baan. Toen ik echt durfde te voelen ging er een hele nieuwe wereld voor me open.

  2. Pim Pim

    Wat een prachtige edelsteen is Labradoriet. Bijzonder dat moeder natuur zo iets moois voort heeft gebracht en dat dit zo'n grote uitwerking op je lichaam en gemoedstoestand heeft. Meer mensen beschrijven zulke effecten, dus verzonnen zal het wel niet zijn. http://steenarend.com/

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden