Nunderiet

Nunderiet is een zeldzame combinatiesteen van bruine Chrysoliet en groene insluitingen van Epidoot. Sterk aardende steen die je tot rust laat komen. Geeft zelfvertrouwen en helpt je om beter om te gaan met veranderingen in en om je heen.
Nunderiet trommelstenen
€5,95
Nunderiet is een zeldzame combinatiesteen van bruine Chrysoliet en groene insluitingen van Epidoot. Sterk aardende steen die je tot rust laat komen. Geeft zelfvertrouwen en helpt je om beter om te gaan met veranderingen om je heen.Lees meer
Nunderiet trommelstenen
Nunderiet Hanger
€7,95
Mooie Nunderiet hanger. Nunderiet is een zeldzame combinatiesteen van bruine Chrysoliet en groene insluitingen van Epidoot. Sterk aardende steen die je tot rust laat komen. Geeft zelfvertrouwen en helpt je om met veranderingen om te gaan.Lees meer
Nunderiet Hanger

Informatie en werking

Nunderiet is een zeldzame steen en wordt alleen gevonden in New South Wales, Australië. Nunderiet is een sterk aardende combinatiesteen van bruine Chrysoliet met groene insluitingen van Epidoot. Nunderiet zet je met twee benen op stevig op de grond en zet je in je kracht. Deze mooie steen laat je tot rust komen en geeft je zelfvertrouwen zodat je beter om kunt gaan met veranderingen in en om je heen. Nunderiet is een wat mysterieuze steen en is een heerlijke steen om mee te mediteren. In ontspannen staat laat Nunderiet je inzichten zien die je helpen om je  levensdoel te verduidelijken. 

Op lichamelijk vlak ondersteunt Nunderiet de nieren, lever en milt en helpt je lichaam om je te ontdoen van gifstoffen. Brengt balans in je vochthuishouding. Nunderiet heeft ook een positieve werking bij kneuzingen en bloeduitstortingen en heeft een pijnstillende uitwerking. Nunderiet versterkt het immuunsysteem. 

Kleur

Bruine met groene insluitsels van Epidoot

Chakra

Wortelchakra, Hartchakra

Sterrenbeeld

Stier

Hardheid

6

Vindplaatsen

Australië, New South Wales

Verzorging

Nunderiet kun je op alle manieren opladen en reinigen. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.