Gratis verzenden vanaf €50,-
Uitgebreide beschrijving bij iedere bestelling
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Vertrouwd adres
Palo Santo

Palo Santo

Palo Santo hout wordt ook wel eens heilig hout genoemd en door dit hout te branden ontstaat een heerlijke geur. Heeft een sterk energetisch reinigende werking. Zeer geschikt om stenen te reinigen of ruimtes te reinigen.

Seen 1 of the 1 products

Palo Santo wordt al sinds het tijdperk van de Inca's en Maya's gebruikt vanwege de ontspannende en helende werking. Wanneer het heilige hout wordt aangestoken ontstaat een zacht zoete rook die zorgt voor een heerlijk ontspannen sfeer in de ruimte. Het is een heerlijke geur om te gebruiken tijdens meditaties of andere spirituele activiteiten. Naast het creëren van een heerlijke ontspannende sfeer heeft Palo Santo ook de eigenschap om ruimtes te zuiveren van negatieve energie en om edelstenen te reinigen. Haal hiervoor de edelsteen een aantal keer door de rook van het Palo Santo hout. 

De tip van het Palo Santo hout dient even aangestoken te worden en vervolgens uitgeblazen te worden. De gloeiende tip creëert de kenmerkende warme zoete geur. Eén stukje Palo Santo hout kan dus meerdere keren gebruikt worden. Een Abalone schelp kan een handig hulpmiddel zijn om het rokende Palo Santo hout in te leggen. 

 

 

Kristalmeester 9,8 / 10 - 382 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »